9 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Gnjusan zločin: U podrumskom stanu odstranjivali penise i testise te emitirali na internetu

U srijedu su službenici metropolitanske policije uhitili šestoricu muškaraca povezanih s kultom kastracije

Pročitajte još:

Devet muškaraca optuženo je za kazneno djelo “ekstremne modifikacije tijela” nakon što su uživo puštali snimke na kojoj se prikazuju pojedinci koji uklanjaju genitalije pred kamerom, a publika im uplaćuje novac. U srijedu su službenici metropolitanske policije uhitili šestoricu povezanih s kultom kastracije na lokacijama u Londonu, Škotskoj i Južnom Walesu, prenosi Daily Mail.

– Kazneno djelo odnosi se na uklanjanje penisa, testisa, penisnih živaca, kastraciju, umetanje igle u genitalije i rezanje penisa, poručili su iz policije.

Optuženi su da su od siječnja 2016. do siječnja 2022. godine organizirali “nanošenje ozbiljnih tjelesnih ozljeda”.

Britanska policija izvijestila je da se kazneno djelo odnosi na “odstranjivanje penisa, testisa, penisnih živaca, kastraciju, umetanje igle u genitalije i rezanje penisa”.

U sklopu iste istrage u veljači prošle godine uhićena su još sedmorica muškaraca nakon što je policija otkrila snimku odstranjivanja penisa i testisa koje se odvilo u podrumskom stanu u londonskoj četvrti Finsbury Park. Policija je u prosincu 2021. godine pretražila stan te je uhitila sedmoricu, i to navodno zbog “naplaćivanja gledanja kastracije koja je na internetu emitirana uživo”.

Vezano za najnovija uhićenja, metropolitanska policija priopćila je da su na Prekršajnom sudu u Westminsteru optuženi Marius Theodore Gustavson, Ion Ciucur i Peter Wates, izvijestio je Daily Mail.

Gustavson (45) optužen je za počinjenje ekstremne modifikacije tijela, izradu neprimjerene fotografije djeteta i njezinu distribuciju te za posjedovanje imovine stečene kriminalom. Cicur (28) optužen je za udruživanje zbog počinjenja kaznenog djela, a Wates (65) optužen je za urotu u svrhu počinjenja kriminalnog djela.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
12.8 ° C
13.1 °
11 °
35 %
2.6kmh
0 %
Pet
13 °
Sub
10 °
Ned
10 °
Pon
10 °
Uto
6 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: