16.5 C
Zagreb
Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Jeziva poruka šefa ruske svemirske agencije: U nuklearnom ratu bismo uništili NATO u pola sata

Pročitajte još:

Čelnik ruske svemirske agencije Roscomos Dmitrij Rogozin tvrdi da bi njegova zemlja mogla brzo uništiti zemlje NATO-a ako dođe do nuklearnog rata.

“U nuklearnom ratu zemlje NATO-a bi uništili za pola sata. Ali to ne smijemo dopustiti, jer će posljedice razmjene nuklearnih udara utjecati na stanje naše Zemlje”, dodao je.

“NATO vodi rat protiv nas. Nije to objavio, ali to ništa ne mijenja. Sada je to svima očito. Ukrajinske nacionalne bojne i Oružane snage Ukrajine su potrošni materijal, topovsko meso za NATO, oni su samo operateri koje su obučili instruktori NATO-a koji pritišću poluge i tipke NATO oružja”, dodao je Rogozin.

On smatra da je “specijalna vojna operacija” daleko nadišla svoj izvorni smisao i geografiju i naziva je “ratom za istinu i pravo Rusije na postojanje kao jedinstvene i neovisne države”.

“Nužna mobilizacija državnog gospodarstva”
Rogozin piše kako je poraziti ekonomski i vojno moćnijeg neprijatelja konvencionalnim oružanim sredstvima moguće samo uz punu solidarnost cijele zemlje s vojskom, kao i mobilizaciju državnog gospodarstva i transfer vojno-industrijskog kompleksa i srodnih industrijskih sektora Rusije na vojnu osnovu.

“I to se mora učiniti odmah i brzo”, zaključuje.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
13.6 ° C
17.2 °
10.1 °
78 %
1.5kmh
0 %
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
21 °
Čet
21 °
Pet
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: