10.3 C
Zagreb
Utorak, 23 travnja, 2024

Mališana s Downovim sindromom odvlače s bine za vrijeme božićne pripredbe: ‘Teta je rekla da će smetati

Društvenim mrežama i medijima u BiH i Hrvatskoj širi se danas snimka iz vrtića u Širokom Brijegu na kojoj je dječak s Downovim sindrom na klupi i čeka da priredba, na kojoj je, po tvrdnjama majke, trebao sudjelovati.

Pročitajte još:

Majka dječaka s Downovim sindrom iz Širokog Brijega objavila je danas na svom Instagram profilu kako je teta u vrtiću njezinog sina maknula s pozornice za vrijeme trajanje božićne priredbe.

Društvenim mrežama i medijima u BiH i Hrvatskoj širi se danas snimka iz vrtića u Širokom Brijegu na kojoj je dječak s Downovim sindrom na klupi i čeka da priredba, na kojoj je, po tvrdnjama majke, trebao sudjelovati. “Dok druga djeca na pozornici pjevaju, Jakov na klupi pleše i čeka da sve završi… Znači da se radilo sa njim, kojim povodom on nije mogao na binu i zašto je skinut sa iste? Kad sam pitala ravnateljicu zašto Jakov nije sudjelovao rekla je:

‘Gospođo ako vam se ne sviđa ima još 10 drugih vrtića idite slobodno!’ Mi idemo naravno, ali nećemo šutit i stavit sve pod tepih to ne zaslužuje nitko, a najmanje dijete od 5 godina”, napisala je dječakova majka na Instagramu te objavila snimku dječaka kako u hodniku pleše uz glazbu.

Na potresnu snimku reagirala je i Širokobriježanka Ana Marija koja ima djevojčicu sa Downovim sindromom, ali i brojni drugi zgroženi ljudi.

Dječji vrtić “Trnoružica” kojem je Grad Široki Brijeg osnivač, nije odgovarao na pozive novinara.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
raštrkani oblaci
10.3 ° C
10.8 °
6 °
66 %
6.2kmh
40 %
Uto
10 °
Sri
7 °
Čet
12 °
Pet
17 °
Sub
19 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: