9 C
Zagreb
Utorak, 23 travnja, 2024

Nakon 177 sati ženu izvukli živu iz ruševina: Spasioci su plakali, a sin skakao od sreće

Kada je doznao da mu je majka živa i da je izvučena iz ruševina, njezin sin nije mogao sakriti oduševljenje. Počeo je vrištati i skakati od sreće, a njegovu reakciju zabilježili su fotoreporteri

Pročitajte još:

Spasioci u Turskoj izvukli su danas nekoliko živih ljudi iz ruševina zgrada, tjedan dana nakon najgoreg potresa u toj državi u modernoj povijesti. Nekih 177 sati nakon prvog potresa, ženu po imenu Serap Donmez u ponedjeljak su izvukli živu iz srušenog stambenog bloka u Antakyi timovi za potragu i spašavanje iz Turske i Omana, izvijestila je državna televizija TRT.

1

2 1

3

Kako je javio reporter Anadolije, članovi spasilačke ekipe nisu krili suze nakon uspješnog spašavanja, a žena je hospitalizirana.

Još jedna 35-godišnja žena spašena je iz ruševina zgrade u gradu Adiyama u južnoj pokrajini Gaziantep nekoliko sati ranije, izvijestio je CNN Turk.

Spasioci u Kahramanmarasu rekli su da su bili u kontaktu s bakom, majkom i bebom zarobljenim u jednoj sobi u trokatnoj zgradi, a četvrta osoba je vjerojatno u drugoj sobi. Rekli su da su pokušavali probiti zid kako bi došli do preživjelih, ali ih je kolona zadržavala.

– Ne znamo jesu li živi. Samo smo vidjeli toplinu s termalnim kamerama, ali nisu proizveli nikakav zvuk – rekao je Reutersu vojnik turske vojske.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
9 ° C
9.4 °
5.4 °
74 %
6.2kmh
75 %
Uto
9 °
Sri
7 °
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: