15.5 C
Zagreb
Četvrtak, 9 svibnja, 2024

Pedofil mu tjednima uhodio kćer, a onda mu se u jednom času zamračilo: ‘Ubio ga je lopatom…’

Krvlju natopljen Axtell se sam odvezao na policiju, stavio ruke na glavu i priznao da je ubio Scullyja. Tražio je da mu stave lisice

Pročitajte još:

Otac iz Minnesote je losovim rogovima i lopatom nasmrt pretukao 77-godišnjeg seksualnog prijestupnika koji je navodno uhodio njegovu kćer, piše Telegraph.

27-godišnji Levi Axtell se obliven krvlju sam predao policiji nakon što je ubio Lawrencea Scullyja.

Ovo je ubojstvo šokiralo zajednicu gradića Grand Marais u Minnesoti, rekao je lokalni šerif Pat Eliasen.

Lawrence Scully je 1979. godine bio osuđen za zlostavljanje šestogodišnje djevojčice, a on i Levi Axtell od 2018. godine su imali napet odnos jer se otac 22-mjesečne kćeri tada žalio da je Scully uhodi u šetnji nakon vrtića.

– Mnogo je puta uhodio djecu svojim kombijem – napisao je Axtell u svom zahtjevu sudu, a kojim je tražio da se izda nalog za zaštitu.

– On je osuđeni pedofil. Njegovo uhođenje moje kćeri je potpuno neprikladno i to mora prestati – istaknuo je.

Sud je Axtellu na kraju odobrio zahtjev za zaštitom, no samo nekoliko tjedana kasnije ga je i povukao.

Dvije godine kasnije, Axtell je na Facebooku napisao da je “jedini lijek za pedofile – metak”.

Jedan građanin vidio je da se automobil zaustavlja na Scullyjevom prilazu, a zatim je vozač razbio automobil i utrčao u kuću. Čuli su se vriskovi, a minutu kasnije pozvao je policiju, a oni su mu rekli da se taj isti muškarac vozi prema obližnjoj policijskoj stanici.

Krvlju natopljen Axtell se sam odvezao na policiju, stavio ruke na glavu i priznao da je ubio Scullyja. Zahtijevao je da mu stave lisice i upozorio da planira nauditi još nekome.

Priznao je da je Scullyja ubio udarcima lopate 15 do 20 puta, a zatim ga dokrajčio ogromnim losovim rogovima. Njegov kombi, kazao je Axtell, često je viđao parkiran u blizini mjesta na kojima se okupljaju djeca.

Ubojstvo je šokiralo zajednicu gradića Grand Marais u Minnesoti, rekao je lokalni šerif Pat Eliasen.

Šerif je potvrdio da je Scully prethodno bio osuđivan seksualni prijestupnik, a iz zatvora je pušten 1982. godine. Protiv njega je bio još optužbi, no istraga nije ništa otkrila, piše Telegraph.

Unatoč prigovorima, sud je odredio jamčevinu za Axtella u iznosu od milijun dolara. Sud se složio s tužiteljstvom da postoji znatan rizik od Axtellovog bijega, iako nije imao raniju kriminalnu prošlost, osim maloljetničkog opijanja i nedoličnog ponašanja.

Axtell je zadržan u pritvoru s obzirom da nije platio jamčevinu, a saslušanje je zakazano za 10. travnja.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
15.5 ° C
16.1 °
13.7 °
73 %
4.6kmh
75 %
Sri
15 °
Čet
20 °
Pet
22 °
Sub
23 °
Ned
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9306
GBP
1,1627
CHF
1,0247
CNY
0,1288
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: