15.9 C
Zagreb
Petak, 29 ožujka, 2024

Policija istražuje: U BiH silovan dječak za TikTok izazov?

Pročitajte još:

Učenici su mobitelima snimali dok su seksualno zlostavljali dječaka u Gračanici. O slučaju je obaviještena policija koja je započela očevid

Iz policije za Nezavisne novine nisu mogli potvrditi je li riječ o prijavi silovanja, no naveli su da je zabilježen “događaj” te da je istraga osjetljiva zbog zaštite maloljetnih osoba.

Na pitanje Nezavisnih novina je li policiji prijavljen slučaj navodnog silovanja dječaka koji je počinilo više vršnjaka u privatnom objektu u Gračanici, policija je odgovorila da službenici Policijske uprave MUP-a Tuzla u suradnji s Kantonalnim tužiteljstvom Tuzlanskog kantona poduzimaju potrebne mjere i radnje u vezi s događajem prijavljenim u studenom Policijskoj postaji Gračanica.

Kako prenose lokalni mediji, neviđeni zločin dogodio se 18. studenog i prijavljen je policiji.

– Obavještavamo vas da službenici Uprave policije MUP-a TK u saradnji sa Tužilaštvom TK poduzimaju potrebne mjere i radnje u vezi sa događajem koji je prijavljen PU/PS Gračanica 18.11.2022. , koji se, prema navodima pritužiteljice, dogodio u privatnom objektu, a ne u prostorijama škole u Gračanici.

S obzirom na osjetljivost istrage i zaštite maloljetnika/djece – aktera navedenog događaja, nismo u mogućnosti dati više informacija – kazali su lokalnim medijima iz MUP-a TK.

Prema neslužbenim informacijama, učenici jedne tuzlanske škole radili su izazov na Tiktoku i snimali mobitelima dok siluju vršnjakinju.

– Zasad nije poznato je li snimka objavljena na društvenim mrežama niti tko je točno prijavio slučaj. S obzirom da je policija obaviještena, istraga je pokrenuta, a detalji zločina bit će poznati uskoro – rekao je naš izvor.

Gradonačelnik Nusret Helić je obećao osnovati stručno radno tijelo kako bi se stanje sigurnosti podiglo na viši nivo. Zatražio je i veći angažman policije, Centra za socijalni rad te drugih institucija.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
10.2 ° C
14.3 °
8.1 °
77 %
1kmh
0 %
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
20 °
Pon
21 °
Uto
17 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: