3.9 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Priča sa sretnim krajem: Pronašli djevojčicu otetu prije šest godina

Kayla Unbehaun nestala je kao devetogodišnjakinja iz Illinoisa 2017. godine. Njezin slučaj dobio je ogromnu pažnju medija, ubrzo se doznalo kako je Kaylu otela njezina majka Heather, ali policija nije imala tragove koji bi ih odveli do nestale djevojčice.

Pročitajte još:

U vrijeme otmice skrbništvo nad Kaylom imao je njezin otac Ryan, koji ju je tog vikenda u srpnju 2017. godine ostavio kod majke Heather. Međutim, kada je trebao pokupiti Kaylu 5. srpnja, nije ih pronašao na dogovorenoj adresi. Policija u Illinoisu potvrdila je tada da je posljednji put djevojčica viđena 4. srpnja 2017. godine. Američki nacionalni centar za nestalu djecu objavio je njenu fotografiju i podatke te je pokrenuta potraga, no nažalost, bez uspjeha.

Centar za nestalu djecu na svojim je stranicama držao i fotografiju kako bi Kayla mogla izgledati danas, slučaj je spomenut i u Netflixovom dokumentarcu “Unsolved Mysteries” , što je, javlja ABC Chicago, navodno dovelo i do pronalaska Kayle!

Kako pišu američki mediji, vlasnik trgovine u shopping centru u Ashevilleu u saveznoj državi Sjeverna Karolina prepoznao je Kaylu iz Netflixova dokumentarca te je kontaktirao policiju.

– Policija je potvrdila kako je Heather Unbehaun uhićena, dok su brigu o Kayli u prvom trenutku preuzele odgovorne službe – piše ABC Chicago.

– Presretan sam što je Kayla kod kuće i što je sigurna. Hvala svima koji su pomogli u potrazi. Molim vas da poštujete našu privatnost dok se ponovno upoznajemo – oglasio se Kaylin otac Ryan nakon što je čuo dobre vijesti.

Protiv Heather je zasad podignuta optužnica zbog otmice djeteta. Vjerojatno je čeka još poneka…

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
4.3 ° C
6.6 °
0.8 °
88 %
0kmh
0 %
Pet
14 °
Sub
10 °
Ned
7 °
Pon
9 °
Uto
9 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: