20.4 C
Zagreb
Petak, 29 ožujka, 2024

Srpska vojska u blizini granice s Kosovom postavila aritiljeriju: ‘Zadaci će biti u potpunosti ispunjeni’

Ekipa televizije N1 primijetila je dolazeći na prijelaz Jarinje, u Rudnici, dva kilometra prije Jarinja, postavljeno šest haubica - topova dalekog dometa Vojske Srbije i određeni broj vojne policije.

Pročitajte još:

Vojska Srbije je danas u ‘kopnenoj zoni sigurnosti’, u blizini graničnog prijelaza Jarinje s Kosovom, postavila nekoliko topova, odnosno haubica dalekog dometa. Postavljanje artiljerije je stiglo nakon što se Milan Mojsilović, visoki dužnosnik srpske vojske, sinoć hitno uputio put Raške, piše Nova.rs

“Zadaci koje je dobila Vojska Srbije i ja kao načelnik, bit će u potpunosti provedeni i realizirani kao takvi. Situacija je dolje složena, kompleksna, zahtijeva prisustvo Vojske Srbije duž administrativne linije i u narednim periodima Vojska Srbije, kao prag mira i stabilnosti, bit će usmjerena ka izvršenju. Raspolažemo svim informacijama detaljno. Morate znati da će poduzete mjere i dobiveni zadaci biti u potpunosti ispunjeni”, kazao je Mojsilović srpski za Pink.

Mojsilović je jučer izjavio, nakon vijesti o rafalnoj pucnjavi na sjeveru Kosova, da je na administrativnoj granici Srbije s Kosovom neophodno prisustvo Vojske Srbije.

“Situacija je složena, kompleksna, zahtijeva prisustvo vojske duž administrativne linije i u narednom periodu vojska će biti usmjerena ka izvršenju zadataka”, rekao je Mojsilović.

On se ranije sastao s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić, a za televiziju Pink je potvrdio da je na putu za Rašku, na jugu Srbije.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
18.9 ° C
19.9 °
14.1 °
57 %
4.1kmh
0 %
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
20 °
Pon
21 °
Uto
17 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: