15.9 C
Zagreb
Subota, 4 svibnja, 2024

Teška nesreća kod Mostara: Ronioci iz Neretve izvukli tijelo vozača

Pročitajte još:

Iz dosad neutvrđenih razloga cisterna s gorivom sudarila se poslije 16 sati s kombijem slovenskih prometnih oznaka 15-ak kilometara sjeverno od Mostara u mjestu Drežnica, na magistralnom putu M-17

Uz pomoć ronilaca izvučeno je tijelo vozača cisterne koja je u četvrtak popodne upala u rijeku Neretvu nakon sudara s kombijem. Sedam putnika kombija lakše je ozlijeđeno te su prevezeni u mostarsku bolnicu.

Iz do sada neutvrđenih razloga cisterna s gorivom sudarila se iza 16:00 sati s kombijem slovenskih prometnih oznaka 15-tak kilometara sjeverno od Mostara u mjestu Drežnici. Nakon toga cisterna je sletjela u Neretvu, a riječna struja odvukla ju je stotinjak metara nizvodno.

Na površini Neretve nastala je velike naftna mrlja.

Po riječima glasnogovornika MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevita Marića, predvečer je stigao tim ronilaca koji su počeli potragu za vozačem cisterne.

Vozač je izvučen iz Neretve, javlja Dnevni Avaz.

U kombiju slovenskih prometnih oznaka po navodima glasnogovornice Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru sedam putnika zadobilo je lakše tjelesne ozljede.

Oni su vozilima hitne pomoći prevezeni u Centar urgentne medicine gdje im je pružena pomoć.

Više sati je zbog prometne nesreće bio potpuno obustavljen promet na magistralnoj prometnici M-17 između Mostara i Sarajeva.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
15.4 ° C
16.6 °
13.1 °
81 %
1kmh
0 %
Sub
16 °
Ned
24 °
Pon
23 °
Uto
21 °
Sri
18 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9284
GBP
1,1649
CHF
1,0258
CNY
0,1283
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: