16.2 C
Zagreb
Subota, 20 travnja, 2024

Učenica koja je preživjela napad: ‘Bio je dobar i miran, nisam ovo od njega očekivala’

Učenica je ispričala kako je vidjela da zaštitar pada i da je prvo pomislila da netko baca petarde. Kaže kako je poznavala napadača i da nije očekivala ovako nešto od njega

Pročitajte još:

Policija je uhitila 14-godišnjaka koji je jutros u školi u centru Beograda pucao na svoje kolege i učiteljicu i ubio najmanje osmero djece i zaštitara škole.

Jedna od učenica koja je preživjela napad za Telegraf je ispričala što se dogodilo.

“Vidjela sam osiguranje kako pada, mislila sam da netko baca petarde”, riječi su učenice E. M. koja je svjedočila napadu u kojem je, prema nekim neslužbenim informacijama, ubijeno osmoro učenika i radnik osiguranja.

“Imala sam tjelesni i išla gore na poslednji kat. Vidjela sam osiguranje kako pada. Mislila sam prvo da netko baca petarde. Otrčala sam dolje i rekla nastavnici tjelesnog da pucaju. Svi smo čekali na sigurnom i tada smo čuli još pucnjeva”, priča učenica.

Kaže da je poznavala napadača i da od njega ovako nešto nije očekivala.

“Ne znam je li bilo naznaka. Bio je fin, tih, imao je dobre ocjene. Nikada ne bih rekla da će uraditi ovako nešto”, rekla je.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
15.8 ° C
16.7 °
13.7 °
37 %
3.6kmh
20 %
Sub
16 °
Ned
12 °
Pon
12 °
Uto
8 °
Sri
10 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: