15.8 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

U Splitu brutalno napao dvije žene: Ženu udario bocom i nastavio mlatiti na stepenicama

Pročitajte još:

Iz policije su potvrdili da je žena (52) jutros napadnuta u Ulici Put Firula te je lakše ozlijeđena. Napadač koji joj je prišao, udario ju je bocom po glavi i potom nastavio mlatiti na podu. Sve je snimila nadzorna kamera

Nevenka Margeta (52) dolazila je jutros otvoriti kafić na splitskim Firulama kad ju je brutalno napao mlađi muškarac koji ju je prvo udario bocom po glavi, a potom i nastavio mlatiti na stepenicama.

Sve je snimila nadzorna kamera, a njen suprug Damir Margeta, umirovljeni pripadnik 4. brigade, ponudio je tisuću kuna nagrade za informacije o počinitelju, piše Dalmatinski portal.

Policija je u međuvremenu otkrila identitet napadača, a za njim traje intenzivna potraga u okolici Splita.

1 1

Napad na nesretnu ženu dogodio se malo iza 7 sati, kada je trebala otvoriti ugostiteljski objekt.

“Čovjek ju je zamolio za čašu vode, počeo je vrijeđati i udario bocom u glavu. Nakon što je pala na pod, počeo ju je udarati rukama i nogama”, kazao je uznemireni suprug za portal Dalmacija Danas.

O slučaju se oglasila i splitska policija, koja je potvrdila da su se u razmaku od pola sata dogodila dva napada na žene.

“Jutros je oko 7:15 zaprimljena dojava da je nepoznata muška osoba fizički napala zaposlenu u ugostiteljskom objektu na plaži Firule, nakon čega se udaljila. Utvrđeno je da je oštećena zadobila lakše tjelesne ozljede. Oko 7:45 zaprimljena je dojava da je u ulici A. B. Šimića u Splitu muška osoba fizički napala žensku osobu prilikom ulaska u zgradu, nakon čega se udaljila. Utvrđeno je da je oštećena zadobila tešku tjelesnu ozljedu noge”, objavila je policija.

“Identificirali smo osumnjičenika te intenzivno tragamo za njim”, javili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Oko 7:45 napao je Kristinu U. (40) dok je ulazila u zgradu u ulici A.B. Šimića u Splitu. U napadu je zadobila tešku tjelesnu ozljedu noge. Policija je na mjestu napada, javlja Slobodna Dalmacija, pronašla plosnati kamen s kojim je napadač udarao nesretnu ženu.

Pojavila se i snimka tog napada.

Napadač je, kako je neslužbeno doznala Slobodna Dalmacija, 28-godišnji A. N. iz Gline, ali to policija još nije potvrdila. Još ga nije uhitila, ali se očekuje skoro uhićenje. Navodno je lociran i bježi u pravcu Srinjina, viđen je kako se probija kroz šikaru.

Hvataju ga specijalci, bježi kroz šikaru
Akciju uhićenja vodi zamjenik načelnika PU SD Marko Srdarević, a za napadačem tragaju i specijalci. Napadač u dosjeu ima niz krađa, razbojništava, provala, prisile, nedozvoljenog držanja oružja. Za njim je već raspisana najnovija potraga PU zagrebačke, s izričitom naredbom da ga se uhiti.

Prema posljednjim informacijama, napadač se kreće kroz šikaru prema kamenolomu i području koje pripada Podstrani. Pitanje je vremena kada će biti uhićen, budući da za njim traga policija, uz pomoć pasa tragača i drona, navodi Slobodna.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
15.8 ° C
16.6 °
13.6 °
29 %
2.1kmh
0 %
Pet
16 °
Sub
9 °
Ned
10 °
Pon
10 °
Uto
6 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: