13 C
Zagreb
Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Uhićen mladić koji je brutalno pretukao žene u Splitu: Opkolili su ga među kućama u okolici

Pročitajte još:

Napadač u dosjeu ima niz krađa, razbojništava, provala, prisile, nedozvoljenog držanja oružja

Tijekom jutarnjih sati u subotu u Splitu su brutalno napadnute i pretučene dvije žene, a napao ih je isti muškarac u dobi od 28 godina

Uhićen je napadač koji je jutros brutalno pretukao dvije žene u Splitu, javlja Slobodna Dalmacija. Policiji je pao u ruke u Ulici Sv. Fabijana u Podstrani u 16:15. Tamo je ušao među kuće pa su ga opkolili i uhitili.

Na terenu je je bio velik broj policijskih snaga, koristili su se i dronovi, potražni psi…

Akciju uhićenja je vodi zamjenik načelnika PU SD Marko Srdarević, a bila je dignuta i Interventna policija.

Napadač u dosjeu ima niz krađa, razbojnštava, provala, prisile, nedozvoljenog držanja oružja. Za njim je već raspisana najnovija potraga PU zagrebačke sa izričitom naredbom da ga se uhiti.

Tijekom jutarnjih sati u subotu u Splitu su brutalno napadnute i pretučene dvije žene, a napao ih je isti muškarac u dobi od 25 do 35 godina obučen u sive hlače i majicu.

Taman kada je došla u caffe bar “Firule” u kojem povremeno radi, da bi počela čistiti, napadnuta je i brutalno pretučena 52-godišnja Nevenka Margeta iz Splita. Žena je upravo otvarala kafić, a s leđa joj je prišao muškarac koji je ljubazno zamolio da mu da čašu vode. Nevenka je krenula dati mu vode, a muškarac ju je tada svom snagom udario bocom jamnice po glavi koju je prethodno uzeo iz gajbe. Kad je nesretna žena pala na stepenice divljački ju je tukao rukama i nogama po glavi tako da se razbila i boca, a napad bi vjerojatno potrajao i duže da se nije umiješala jedna strana turistkinja i još nekoliko žena koje su išle na plažu, piše Slobodna Dalmacija.

Divljak je nakon toga mirno odšetao, a Nevenka je odmah prevezena na Hitnu pomoć gdje joj je evidentirano više udaraca, hematoma i razderotina po glavi, rukama i vratu, ali srećom bez prijeloma.

“Policija je ovdje bila ispred objekta Firule, ali nisu izuzeli uopće snimke napada koje su evidentirane na nadzornoj kameri. Zato sam ja uspio poslikati najvažnije kadrove sa simke i evo vam šaljem fotografiju napadača“, rekao je za Zadarski.hr suprug napadnute žene, inače legenda Četvrte gardijske brigade i osamdesetpostotni invalid Domovinskog rata.

Policija je potvrdila da je žena napadnuta u 7.15 sati u Ulici Put Firula i da je istraga u tijeku. Iz policije su potvrdili da je žena lakše ozlijeđena i da intenzivno rade na slučaju.

Jutros je zabilježen još jedan napad na ženu, i to na Blatinama, nedaleko od Firula.

Napadač je, kako neslužbeno doznaje Slobodna, 28-godišnji A. N. iz Gline , ali to policija još nije potvrdila. Još ga nije uhitila, ali se očekuje skoro uhićenje. Navodno je lociran i bježi u pravcu Srinjina, viđen je kako se probija kroz šikaru. Akciju uhićenja vodi zamjenik načelnika PU SD Marko Srdarevića, a dignuta je i Specijalna policija. Napadač u dosjeu ima niz krađa, razbojnštava, provala, prisile, nedozvoljenog držanja oružja. Za njim je već raspisana najnovija potraga PU zagrebačke sa izričitom naredbom da ga se uhiti.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
13.5 ° C
15.5 °
8.6 °
75 %
1kmh
0 %
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
20 °
Čet
20 °
Pet
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: