9.2 C
Zagreb
Srijeda, 24 travnja, 2024

Užas u Zadru: ‘Mlatili su dijete od 40 kila!’ Progovorio svjedok: ‘Udarali su ga bokserom, ležao je nepomično’

Pročitajte još:

Zaustavio sam automobil nasred ceste i počeo na njih vikati. Kad su me ugledali, razbježali su se. Pa to je bio dječak krhke građe, ležao je nepomično, rekao je očevidac. Policija je privela sumnjivce

Maloljetnog mladića u Zadru u četvrtak navečer pretukla su četvorica mlađih muškaraca. Napali su ga u Ulici Bana Josipa Jelačića u Zadru. Uzrok sukoba se još ne zna, ali zadarska policija već je privela osumnjičene.

Četvorica u policiji

Neslužbeno doznajemo da su na obavijesni razgovor doveli upravo četvoricu mladića.

Još su u policiji, a kaznena prijava još nije podnesena te će se po okončanju kriminalističke obrade znati radi li se sa sigurnošću o napadačima na maloljetnika, odnosno za koje će kazneno djelo odgovarati.

Mladić je nakon krvničkog napada kolima Hitne pomoći prevezen u zadarsku Opću bolnicu, gdje je zadržan na liječenju.

Sumnja u nanošenje teške tjelesne ozljede

Kriminalističko istraživanje ide u smjeru sumnje u nanošenje teške tjelesne ozljede, objavila je policija. Nad mladićima koje su doveli u policiju u tijeku je kriminalističko istraživanje.

Policiju je oko 20.15 pozvao jedan od prolaznika koji je također svjedočio bestijalnom napadu četvorice mladića na maloljetnika starog između 14 i 16 godina. Kad smo došli na mjesto događaja dječak je nepomično ležao na lijevom boku, a iznad njega su bili policajci i nekoliko zatečenih prolaznika. Čim je došao medicinski tim stavili su mu okovratnik i potom su ga oprezno prebacili na nosila kako bi ga mogli unijeti u kola Hitne pomoći.

– Ležao je nepomično, ali je bio pri svijesti. Nisam mu dao da se onesvijesti. Lice mu je bilo izranjavano od udaraca. Rekao je da su mu ti isti momci već prije prijetili. Također je rekao imena nekih od njih, odnosno znao je svoje napadače. Jedan od njih je bio plavokos. Zašto su mu prijetili, zašto su ga tako krvnički pretukli, ne znam, ali dječak se nije mogao pomaknuti. Ležao je nepomično, boljela su ga leđa, kao da mu je bila ozlijeđena kralježnica. Pitanje je što su mu napravili, kazao je očevidac za Zadarski.hr.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
8.7 ° C
9.4 °
7.6 °
82 %
1.5kmh
20 %
Sri
8 °
Čet
13 °
Pet
18 °
Sub
19 °
Ned
24 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: