6.2 C
Zagreb
Srijeda, 24 travnja, 2024

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ: Jutro nakon kaosa u Dubravi: Huligani iza sebe ostavili palice, razbijene terase kafića, staklo…

Pročitajte još:

Stanovnici Dubrave doživjeli su potpuni kaos u utorak navečer, nakon što se 200 navijača tuklo dan prije utakmice. Bitka je počela sinoć, a Dubrava je izgledala kao “ratna zona”. Na sve strane letjelo je kamenje, mlatili su se palicama, krv i baklje posvuda. Stanovnici Dubrave sakrili su se u kuće i aute jer su prizori na ulici bili apokaliptični.

Interesantno je da su se huligani tukli nedaleko policijske postaje, bez ikakvog straha i strepnje od policije.

Navodno je riječ o Teddy Boysima ’95, desničarskoj podgrupi Legijinih navijača, piše 24sata, poznatoj po dogovorenim tučnjavama s drugim navijačkim skupinama i upadima u gradove gdje im klub gostuje, a stanovnicima Dubrave su poznati od prije po lošem glasu i napadima.

Brojni konobari i konobarice te vlasnici ugostiteljskih objekata koji su bili na meti navijača Dinama i poljske Legije jutro nakon velike tučnjave u Dubravi i dalje pokušavaju sanirati nered koji je nastao.

– Fale nam stolice i stolovi, ali uspjeli smo neke stvari pokupiti i vratiti – rekli su nam u srijedu ujutro.

– Odmah smo izlijetali iz kafića, nakon što je prvi val sukoba prošao. Pokušali smo spasiti što se spasiti da – poručili su i dodali kako mjesecima nisu mogli raditi, a sada se i ovo dogodilo.

Na terenu su i dalje mnoge službe. Na ulicama Dubrave i dalje se mogu pronaći baklje, razbijeno staklo, odbačene palice…

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
slaba kiša
6.5 ° C
7.2 °
5.1 °
90 %
2.1kmh
100 %
Sri
8 °
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °
Ned
12 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: