15.1 C
Zagreb
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Vlatka Pokos je bijesna! Žestoko je napala Lauca: On je šarlatan i manipulator, sramota znanstvenog svijeta

Pročitajte još:

Znanstvenik Gordan Lauc ovih je dana često spominjana osoba, što zbog suprotstavljenih stavova ostalim članovima znanstvena svijeta, što zbog izjava koje je zajedno sa partnericom Vlatkom Zoldoš iznio u javnosti.

Bivša voditeljica Lauca je nazvala manipulatorom i šarlatanom te ga je optužila da je direktno odgovoran za brojne smrti u Hrvatskoj.

“Imam javnu poruku Gordana Lauca u vezi s komentarom koji sam napisala na njegovom Fb profilu s MOG Fb profila, na kojem nisam aktivna niti imam prijatelje, jer za razliku od njega, vrlog ‘znanstvenika’, nemam vremena za piskaranje cijelog dana po društvenim mrežama.

Ali, s druge strane, ja ne živim lagodno na račun novca osiromašenih poreznih obveznika. Gospodine Lauc, dobit ćete detaljan odgovor na Fb-u nešto kasnije, jer moja malenkost i danas radi. Ovo pišem zbog bolesnih i poremećenih optužbi koje iznose Lauc i njegov ‘investitor’ Bakić na račun mog, ponosna sam reći, dragog prijatelja i svjetski uglednog znanstvenika, Igora Štagljara. Znanstvenika koji je uspio u svijetu svojim radom i znanjem, a ne podilaženjem HDZ-u.
Netko treba reći jasno i glasno da je Lauc šarlatan i manipulator, sramota znanstvenog svijeta!

Direktno odgovoran za brojne smrti u Hrvatskoj širenjem svojih laži i manipulacija!

Gospodine Lauc, nikad nemojte suditi knjigu po koricama ni omalovažavati moju inteligenciju.
Vrlo sam elokventna i puno pismenija od Vas, ne treba mi nitko, pa ni prof. Štagljar, da bih stvorila mišljenje o pandemiji. Dakako, slušajući eksperte s područja epidemiologije i imunologije, kojih ima i u Hrvatskoj. Vi, dakako, NE SPADATE, u tu kategoriju. Vi ste apsolutna sramota za bilo kojeg pristojnog znanstvenika i povijest će Vam suditi! Ni jedan priznati znanstvenik u svijetu se ne bavi Vama, podilazi Vam horda polupismenih bolesnika na društvenim mrežama i portalima. To je Vaš nivo i put koji ste odabrali.

Detaljan odgovor dobit ćete na Fb-u. I, vjerujte, bit će vrlo argumentiran i pismen, za razliku od vaših bolesnih insinuacija”, napisala je Vlatka.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
12.3 ° C
12.7 °
10.3 °
59 %
5.1kmh
0 %
Čet
15 °
Pet
20 °
Sub
24 °
Ned
21 °
Pon
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: