10.4 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

Vlatka Pokos podržala stranku Možemo! Pratitelj poručio: Što ti imaš s nama? U Kanadi si.

Pročitajte još:

Vlatka Pokos je nedavno za medije otkrila razlog svog odlaska u Kanadu te misli li se vratiti natrag u domovinu. Uz to, priznala je i da su je maltretirali bivši muž i hrvatsko društvo

Bivša pjevačica i voditeljica, Vlatka Pokos (51), podržala je preko Instagrama stranku Možemo! i čestitala Tomislavu Tomaševiću i Ivici Puljku na osvojenim mandatima.

Naime, Vlatka je prije gotovo pet godina napustila Hrvatsku i preselila u Kanadu, ali izgleda kako pomno prati događanja u državi.

“Prekrasan dan. Ima nade”, napisala je uz fotografiju na kojoj je pozirala u elegantnom izdanju.

Brojni pratitelji uputili su joj komplimente na račun izgleda, no jednom komentatoru nije se svidjelo to što se Vlatka dotakla teme izbora u Hrvatskoj.

“Oprosti, Vlatka, ali što ti imaš s nama? U Kanadi si. Ne trebaš se tu vraćati, jer tu je loše… Nikako za tvoj profinjen ukus”, poručio joj je.

Ona mu nije ostala dužna odgovor.

“Ja sam u Kanadi, da. To ne znači da sam prestala voljeti svoju domovinu i sve ono dobro u njoj. Sretna sam zbog pozitivnih promjena! I bilo bi lijepo riješiti se upravo ovakvog mentaliteta”, napisala je.

“Ja sam možda naivna, ali vjerujem u promjene. I znam da Hrvatska ima puno potencijala. Mogu Vam reći da nitko ne odlazi iz svoga doma iz hira. Neopisivo je teško u svakom pogledu. Ovakvi izborni rezultati u dva najveća grada su mi dali veliku nadu”, dodala je.

Pratitelj se naposljetku ispričao zbog svog komentara.

“Ovo nije bilo zlonamjerno i upućeno tebi, Vlatka, već rečeno u smislu da nema tu u Hrvatskoj baš promjena za boljitak. Možda na prvu ruku, a poslije opet sve isto. Možda sam se krivo izrazio, ali Hrvatska je poseljačena. Jako malo je finih ljudi i nemaš za čim žaliti. Ok je da voliš domovinu i svako ti dobro želim od srca. ispričavam se ako sam te uvrijedio krivo se izražavajući. Nije mi bila namjera.”

Podsjetimo, Vlatka Pokos otkrila je razlog svog odlaska u Kanadu te je priznala da su je maltretirali bivši muž i hrvatsko društvo i da je željela otići što dalje od domovine.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
11.4 ° C
11.8 °
6.4 °
76 %
1kmh
0 %
Sub
20 °
Ned
24 °
Pon
24 °
Uto
22 °
Sri
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: