7.9 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Vučić doslovno iskače iz frižidera. Srpski mediji: ‘E ovo je najluđe ikada‘

Pročitajte još:

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nastavlja svoj niz predizbornih spotova. Nakon što se u jednom pojavljuje na utakmici i poručuje ‘pogledajte semafor’, zatim se podružio sa studenticom, liječnikom i radnikom te im otkrio što on vidi na slici koja visi na zidu, sada je na red došao i treći spot.

Nakon obraćanja studentici, doktoru i radniku, Vučić se odlučio zatvoriti u frižider te iskočiti iz njega.

“Spot pod nazivom Frižider je bez dileme najluđi ikada. Ovakav predizborni video nikad nije viđen na srpskoj političkoj sceni”, piše Kurir.

Spot počinje s trudnicom i njenim mužem koji na televiziji vide Vučića.

“Joj, eno ga, opet ovaj”, kaže muž.

“Stvarno. Samo što još iz frižidera ne iskoči”, prokomentirala je ona i otvorila vrata frižidera, iz kojeg izlazi Vučić i pruža joj najveći stereotip kad je riječ o trudnicama – teglu kiselih krastavaca.

“Izvinite. Ali važno mi je da doprem do svakog građanina Srbije. Mnogo toga je ostalo da se uradi, potrebno nam je još puteva, još pruga, tvornica. Ako se ne varam, dobili ste subvenciju za rješavanje stambenog pitanja. E kad svi u Srbiji budu imali mogućnosti koje danas imate vi, nećete me toliko viđati. Trudimo se da to bude što prije.”

“Dotle, upamtite, ako ostanemo ujedinjeni s tim ciljevima pred sobom, jedina granica su naši snovi”, kaže Vučić i vraća se u frižider.

Spot završava tako da muž pita ženu je li stavila pitu u pećnicu.

“Hvala ti, ali samo nemoj iz rerne”, odvraća žena.

Lider Pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević posvađao se pred kamerama s voditeljicom Jovanom Joksimović, a ona ga je izbacila iz emisije. Tijekom svađe Đorđević se referirao na ovaj spot.

Sve je započelo kad je rekao da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izdajnik. “Nije u redu da pričate o čovjeku koji nije ovdje”, rekla je Joksimović.

“Pa nije on čovjek koji nije ovdje, on je čovjek u frižideru, on je čovjek u čaši, on je u svemu što mi živimo”, uzvratio je Đorđević.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
magla
6.9 ° C
7.7 °
5.8 °
93 %
0.5kmh
75 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
24 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: