6.4 C
Zagreb
Subota, 20 travnja, 2024

Zadarskog vijećnika naljutio Beroš: ‘Zašto boja županiju u crveno? Moja incijativa bi bila da ga nazovete i poručite mu ovo’

Pročitajte još:

Smatra i da je način na koji Županijski stožer civilne zaštite provodi odluke Nacionalnog stožera smiješan

Vijećnik Akcije mladih Ante Rubeša na aktualnom je satu 2. Sjednice Županijske skupštine, koja se danas održava u Centru za razvoj i edukaciju u Poličniku, županu Zadarske županije Božidaru Longinu uputio jedno pitanje i dvije inicijative, piše eZadar.

Naime, Rubeša se na sjednici zapitao tko to “boja” Zadarsku županiju i osvećuje li se to ministar zdravstva Vili Beroš Zadranima zbog košarkaške utakmice odigrane početkom lipnja na Višnjiku između KK Zadar i KK Split nakon koje je, smatra Rubeša, i počela agresivna kampanja ministra Beroša.

“Zašto taj Beroš uporno boja Zadarsku županiju u crveno? Moja inicijativa bi bila da nazovete ministra zdravstva Vilija Beroša i da mu poručite da odj… od Zadra i Zadarske županije”, kazao je Rubeša.

Kazao je i kako smatra da je način na koji Županijski stožer civilne zaštite provodi odluke Nacionalnog stožera smiješan. Rubeša je kazao i kako je kontradiktoran pristup u kojem Županijski stožer poziva na cijepljenje dok njegov načelnik Šime Vicković kaže da se sve može riješiti s kilo lešade.

– Zbog takve izjave trebao je podnijeti ostavku. Mislim da se svi skupa slažemo da netko tko predstavlja stožer, tko predstavlja nekoga tko bi trebao davati nekakve upute narodu vezano uz cijepljenje ne bi trebao davati takve izjave”, kazao je Rubeša.

U odgovoru Rubeši Longin je rekao kako Bolnica i Zavod za javno zdravstvo vrše testiranje i što se pokaže to se i objavi te da on ne zna za nikakvo bojanje. Pohvalio je i rad Šime Vickovića i istaknuo kako ga radi vrlo odgovorno, prenosi eZadar.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
6.4 ° C
7.7 °
2.1 °
72 %
1kmh
0 %
Sub
10 °
Ned
10 °
Pon
12 °
Uto
6 °
Sri
5 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: