23.3 C
Zagreb
Utorak, 30 travnja, 2024

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Nemilosrdno izudarali Djeda Mraza u Slavonskom Brodu

Na mjestu gdje se sve dogodilo zatekli smo jednog muškarca koji je uhićen i jednog ozlijeđenog mladića. U tijeku je privođenje još jednog muškarca, rekli su nam iz policije

Pročitajte još:

Grupa od nekoliko mladića i djevojaka danas je nešto iza 15 sati na šetalištu braće Radić u Slavonskom Brodu narušavala javni red i mir. Između njih je, kako se vidi na snimci koja je ubrzo postala viralna na Facebooku, izbila masovna tučnjava, a na podu je završio i – Djed Mraz!

“Nikad neću shvatiti kako netko može imati to u sebi. Blagdani, vrijeme mira i ljubavi, a nekome je čar opiti se do besvijesti i pri tome nekome ugroziti zdravlje. Ne daj Bože – i život. Kakva površnost je ušla u ljude, prestrašno”, samo je jedan u nizu komentara na Facebooku.

“Na mjestu gdje se sve dogodilo zatekli smo jednog muškarca koji je uhićen te jednog ozlijeđenog mladića. U tijeku je privođenje još jednog muškarca tako da se krug oko svih aktera nemilog događaja sužava. Slijedi daljnja kriminalistička obrada i svi će biti predani na daljnje procesuiranje pravosudnim organima”, rekao je Tomislav Kovačević, djelatnik za odnose s javnošću PU brodsko-posavske, dodavši kako su na mjestu događaja osim policije bili i djelatnici Hitne pomoći te da se još uvijek ne zna u kakvom je stanju pretučeni mladić obučen u Djeda Mraza.

 Pogledajte snimku OVDJE. Upozoravamo da je sadržaj osjetljiv!

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
25.1 ° C
26.1 °
22.6 °
34 %
4.1kmh
0 %
Uto
25 °
Sri
21 °
Čet
23 °
Pet
13 °
Sub
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: