17.8 C
Zagreb
Subota, 27 srpnja, 2024

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Nemilosrdno izudarali Djeda Mraza u Slavonskom Brodu

Na mjestu gdje se sve dogodilo zatekli smo jednog muškarca koji je uhićen i jednog ozlijeđenog mladića. U tijeku je privođenje još jednog muškarca, rekli su nam iz policije

Pročitajte još:

Grupa od nekoliko mladića i djevojaka danas je nešto iza 15 sati na šetalištu braće Radić u Slavonskom Brodu narušavala javni red i mir. Između njih je, kako se vidi na snimci koja je ubrzo postala viralna na Facebooku, izbila masovna tučnjava, a na podu je završio i – Djed Mraz!

“Nikad neću shvatiti kako netko može imati to u sebi. Blagdani, vrijeme mira i ljubavi, a nekome je čar opiti se do besvijesti i pri tome nekome ugroziti zdravlje. Ne daj Bože – i život. Kakva površnost je ušla u ljude, prestrašno”, samo je jedan u nizu komentara na Facebooku.

“Na mjestu gdje se sve dogodilo zatekli smo jednog muškarca koji je uhićen te jednog ozlijeđenog mladića. U tijeku je privođenje još jednog muškarca tako da se krug oko svih aktera nemilog događaja sužava. Slijedi daljnja kriminalistička obrada i svi će biti predani na daljnje procesuiranje pravosudnim organima”, rekao je Tomislav Kovačević, djelatnik za odnose s javnošću PU brodsko-posavske, dodavši kako su na mjestu događaja osim policije bili i djelatnici Hitne pomoći te da se još uvijek ne zna u kakvom je stanju pretučeni mladić obučen u Djeda Mraza.

 Pogledajte snimku OVDJE. Upozoravamo da je sadržaj osjetljiv!

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

Baby Lasagna poželio sreću Vatrenima u dresu hrvatske nogometne reprezentacije

BABY LASAGNA na Facebooku je poželio sreću Vatrenima, koji danas igraju protiv Španjolske. Glazbenik je pozirao u dresu hrvatske...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
16.8 ° C
17.1 °
16.8 °
94 %
1kmh
0 %
Sub
34 °
Ned
37 °
Pon
30 °
Uto
31 °
Sri
34 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9237
GBP
1,1854
CHF
1,0274
CNY
0,1270
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: