6.4 C
Zagreb
Subota, 20 travnja, 2024

Srpkinji na odmoru u Turskoj pala palma na glavu: ‘Ne znam niti sama kako sam preživjela’

Pročitajte još:

Bisera nije mogla napustiti bolnicu bez da plati troškove liječenja u iznosu od 2.800 eura, iako je uplatila osiguranje u turističkoj agenciji prije nego je krenula na odmor

Odmor u Turskoj, hotel, plaža, zvuči idealno. Za Biseru Tomić iz Srbije, takav odmor se pretvorio u noćnu moru nakon što joj se srušila palma na glavu u vrtu hotela.

Nije mogla napustiti bolnicu bez da plati troškove liječenja u iznosu od 2.800 eura, iako je uplatila osiguranje u turističkoj agenciji prije nego je krenula na odmor.

– U nedjelju sam sjedila u vrtu hotela u Alanyi u Turskoj kada mi je palma pala na glavu, cijelo drvo. Došla je hitna pomoć i odvezla me u bolnicu. Predali smo putovnicu i osiguranje. I tad je krenula agonija – ispričala je Bisera za b92, te dodala kako se iz agencije sada ograđuju sa riječima ‘mi samo prodajemo’.

Otkrila je kako joj se nitko iz hotela nije javio, niti ispričao zbog nesreće.

– Ja sam sada dobro, glava mi je ušivena, nalazi glave i vrata su dobri. Trebam skinuti konce kad dođem u Beograd. A to nisu ni konci nego je nekako samo pričvršćeno. Bitno mi je samo da prođem bez posljedica. A uopće mi nije jasno kako sam živa ostala – ispričala je Bisera, prenosi Kurir.

Dodala je kako ju je posjetio agent iz turističke agencije dan nakon izlaska iz bolnice, ali samo da provjeri hoće li ih tužiti.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
7.6 ° C
8.8 °
5.3 °
60 %
1kmh
0 %
Pet
8 °
Sub
10 °
Ned
10 °
Pon
12 °
Uto
6 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: