6.5 C
Zagreb
Četvrtak, 18 travnja, 2024

Studenti ne mogu doći k sebi kad su čuli što su iz inspekcije rekli

Pročitajte još:

Zagrebačka menza u Studentskom domu Stjepan Radić postala je glavna tema među studentima, ali i šire. Sve je krenulo objavom ove fotografije večere iz doma.

Inspekcija je ponovno pekla pohanac. I prije njihova nalaza društvene mreže su studenti zatrpali sramotnim obrocima koji su im servirani u menzama, piše RTL Danas.

“Ne vjerujem u nalaze inspekcije, u te nebuloze. Svatko s imalo zdravog razuma vidi da je riječ o crvima, a ne o riži. To možemo vidjeti na temelju slika i sve ostaloga što studenti nalaze u menzama u Zagrebu”, rekao je student Kristian Šebek, stanar Studentskog doma Stjepan Radić.

crvi
Foto: Facebook

Šebek kaže da su se mnogo puta žalili upravi Studentskog doma.

“Narušeno je povjerenje. Mnogo puta smo se žalili upravi Studentskog doma i neke su se stvari poboljšale, ali neke su i dalje katastrofa. Umjesto da priznaju pogrešku i poboljšaju standarde, oni uporno tvrde drugačije“.

Kristian, koji u Domu živi tri godine, kaže da nije nikada našao ništa strašno osim pokoje dlake, ali da su njegovi prijatelji i poznanici često znali pronalaziti žohare, puževe i crve, nokte, flastere…

“Prošle godine smo se žalili i kucali na vrata i kvaliteta prehrane se promijenila, ali sami higijenski uvjeti nisu. Tete u kuhinjama i kuhari rade u jako teškim uvjetima i njima ni malo ne zamjeram što im se zna potrefiti poneka dlaka u tanjuru jer nemaju adekvatne stvari za rad“, pojasnio je student.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
5.1 ° C
6.6 °
2.8 °
91 %
1.5kmh
0 %
Čet
12 °
Pet
14 °
Sub
11 °
Ned
10 °
Pon
8 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: