7.7 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Vučić poput Borata: Aleksandar Vučić u odijelu igrao košarku u New Yorku

Pročitajte još:

Srpski predsjednik nalazi se u New Yorku gdje sudjeluje u radu UN-ove skupštine, a njegove objave na društvenim mrežama neke su podsjetile na legendarnog Borata…

Visoki tip u odijelu, onako čudnih pokreta, stiže u SAD. Tamo na ulicama zaustavlja ljude, maše im i podiže palčeve, usput ‘brljajući’ nešto na nekom čudnom jeziku.

To je radnja originalnog Borata.

tt
Foto: Twitter/Screenshot

Na Instagram profilu Budućnost Srbije napisao je: “U brzoj šetnji do zgrade UN-a naučio sam nove stvari o individualnom treningu za košarkaše. Nevjerojatna je njihova ljubaznost iako im je trening prekinuo neki stranac.”

“Bravo”, “Trebali ste im pokazati tko je doktor košarke”, “Ljubaznom čovjeku se ljubaznošću uzvraća”, “Super”, pisali su mu pratitelji u komentarima. Objava je u dva sata skupila više od 5000 lajkova.

Košarku Vučić voli. I nema milosti prema protivnicima. Čak i djeci ‘lijepi’ banane.

– Kazakhstan je veličanstvena zemlja, ali ima neke svoje ekonomske probleme – govori Borat u filmu Amerikancima predstavljajući svoju zemlju.

A Vučić je na svojem Instagram profilu, gdje se naziva ‘Budućnost Srbije’, objavio više desetaka fotografija iz SAD-a. Većinom su s ‘važnih’ sastanaka, na kojima je vjerojatno sugovornicima objašnjavao da je Srbija veličanstvena zemlja, ali kako ima nekih ekonomskih problema.

Imaju obojica i svoju zemlju ‘protivnika’. Za Borata je to Uzbekistan, za Vučića Kosovo.

– Izuzetno je težak period, ali imam jednu lijepu vijest za građane Srbije – dobio sam još jednu notu o povlačenju priznanja tzv. Kosova, tako da i u tom smislu jačamo pozicije i nastavljamo da se borimo – napisao je uz jednu od fotki.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
raštrkani oblaci
7.6 ° C
8.3 °
6.1 °
88 %
1.5kmh
40 %
Čet
8 °
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: