16.2 C
Zagreb
Subota, 20 travnja, 2024

Kuća strave Velje Nevolje u Beogradu: U stroju za mljevenje mesa pronađen ljudski DNK

Pročitajte još:

Aleksandar Vulin potvrdio je kako su istražitelji u kući Velje Nevolje našli ne samo oružje i eksploziv, već i stroj za mljevenje mesa. Istraga je pokazala da je u njemu bilo različitih DNK uzoraka

Srpski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin objavio je kako su vještačenja potvrdila da je u stroju za mljevenje mesa, koji je pronađen u kući klana Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, i Marka Miljkovića, u beogradskom naselju Ritopek, pronađeno više DNK uzoraka različitih žrtava, javlja N1.

”Niti jedan zločin klana Belivuk-Miljković neće ostati nerasvijetljen. Nakon što smo u kući strave u Ritopeku pronašli tajnu prostoriju u kojoj se, osim oružja i eksploziva, nalazio industrijski stroj za mljevenje mesa, pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova i Tužiteljstva za organizirani kriminal potvrdili su da se u toj mašini nalazilo više DNK-ova različitih žrtava tog klana”, rekao je Vulin.

Kazao je da je ”ubilačka grupa” ljude je mučila, ubijala i na kraju samljela njihove ostatke radi lakšeg uništavanja, prenosi N1.

Početkom veljače članovi klana uhićeni su i osumnjičeni za ubojstva, iznude, otmice i prodaju droge. Policija je tada pretresala više od 30 lokacija, među ostalim i stadione Partizana i Crvene zvezde.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
13.9 ° C
16.1 °
11 °
41 %
4.6kmh
20 %
Sub
14 °
Ned
13 °
Pon
12 °
Uto
9 °
Sri
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: