27.1 C
Zagreb
Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Nenad Periš razgovarao s djevojkom koju je Matej zvao kobne noći: ‘Sreli smo se, sve mi je ispričala’

Pročitajte još:

Matejeva prijateljica rekla je njegovom ocu da je Matej te večeri kada je nestao pokušao stupiti s njom u kontakt i da je na mobitelu vidjela njegov propušteni poziv

Potraga za Matejom Perišem u Beogradu traje već 15. dan, a njegov otac Nenad u petak se ondje sastao sa srpskim ministrom unutarnjih poslova Aleksandrom Vulinom, čelnim ljudima srbijanske policije, ravnateljem žandarmerije Vladimirom Rebićem, načelnikom beogradske policije i načelnkom krim-policije. Svi zajedno su plovilom žandarmerije obišli područje oko Velikog ratnog otoka, piše Jutarnji list.

Nenad Periš, otac nestalog Mateja Periša, komentirao je navode da je Matej posljednji put komunicirao s prijateljicom, koju je nazvao neposredno prije nego što je izašao iz kluba Gotik.

– Rekla mi je da je Matej pokušao stupiti s njom u kontakt, jer je vidjela da ima propušteni poziv – rekao je za Jutarnji list i dodao kako ju je sreo ispred sjedišta beogradske policije prije desetak dana.

– Bio je to slučajan susret i ona mi je tada rekla kratko da se ona i Matej nisu čuli, ali da je imala propušteni poziv. Ali, to je bilo prije 23 sata, kad je on bio spojen na WiFi mrežu i kada je bila zabilježena njegova zadnja aktivnost na WhatsAppu – objasnio je.

Djevojka dugo poznaje Mateja, kao i njezin brat koji inače nije bio dio Matejeva društva s kojim je bio u Beogradu. Njegov otac pretpostavlja da pokušao stupiti s njom u kontakt jer je vidio da je i ona u Beogradu.

Što se same potrage tiče, Nenad Periš je rekao kako se osim priobalnog dijela Velikog ratnog otoka pretražuje i obalni dio, kao i sam otok. Potragu otežava vrijeme i brojne naplavine drveća, no vrijeme je nešto toplije i u narednim danima moglo bi ići u prilog svim snagama koje traže Mateja, javlja Jutarnji list.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
24.8 ° C
25.8 °
24.1 °
44 %
3.1kmh
0 %
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
20 °
Čet
21 °
Pet
12 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: