6.4 C
Zagreb
Subota, 20 travnja, 2024

Ruske vojne snage ušle u separatističke regije Lugansk i Donjeck koje je Putin priznao

Pročitajte još:

Putinova odluka izazvala je val oštrih reakcija zapadnih zemalja, Europske Unije i NATO-a, a Rusiji su najavili sankcije zbog kršenja međunarodnog prava, suvereniteta i terirorijalnog integriteta Ukrajine

Društvenim mrežama šire se snimke za koje nije potvrđeno da su autentične, a navodno prikazuju ulazak ruske vojske u separatisičke regije na istoku Ukrajine koje je Putin priznao.

Ruski predsjednik Vladimir Putin priznao je u ponedjeljak dvije odmetnute proruske regije na istoku Ukrajine – Lugansk i Donjeck i potom zapovjedio ruskoj vojsci da odmah ondje krene u ‘operaciju očuvanja mira’, što je izazvalo oštre osude zapada i pojačalo strahove da je rat na pomolu.

Putinova odluka izazvala je val oštrih reakcija zapadnih zemalja, Europske Unije i NATO-a, a Rusiji su najavili sankcije zbog kršenja međunarodnog prava, suvereniteta i terirorijalnog integriteta Ukrajine.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
6.4 ° C
7.7 °
2.1 °
72 %
1kmh
0 %
Sub
10 °
Ned
10 °
Pon
12 °
Uto
6 °
Sri
5 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: