10.9 C
Zagreb
Srijeda, 15 svibnja, 2024

Misterij nestanka djevojke iz Srbije u Chicagu: “Nikad nije odlazila od kuće, a da se ne javi”

Dok obitelj i prijatelji već 20 dana tragaju za djevojčicom Katarinom Stambolić (15) kojoj se u Chicagu izgubio svaki trag, žena koja se predstavila kao njezina teta na društvenim mrežama tvrdi da je Katarina pronađena i da se nalazi u kontakt s njezinim roditeljima.

Pročitajte još:

Naime, Katarina je 15-godišnjakinja koja je nestala 10. srpnja, a zadnji put je viđena u Oak Lawnu u Chicagu. Ima smeđe-zelene oči i smeđu kosu, visoka je oko 158 cm i teška oko 45 kilograma.

Obitelj je posebno zabrinulo to što Katarina nikad prije nije izašla iz kuće, a da se nije javila obitelji, a ništa što se događalo u danima prije njezina nestanka nije upućivalo na to da će se to dogoditi.

Informacija o njezinom nestanku prvo je objavljena na Instagram stranici Missingkids (nestala djeca), a službenici u Chicagu pokrenuli su službenu istragu njezina nestanka. Pretražen je dio grada u kojem je živjela, a građani su zamoljeni da ukoliko imaju bilo kakve informacije o njoj, to dostave policiji.

Napomenuli su i da bi i najmanji detalj mogao pomoći u njezinom pronalasku, te dodali kako ovaj slučaj shvaćaju vrlo ozbiljno i neće prekinuti potragu dok je ne pronađu.

Bizarna izjava žene koja tvrdi da je Katarinina teta

No, u međuvremenu se na društvenim mrežama pojavio komentar izvjesne Darinke Drljevič koja tvrdi da je Katarinina teta i da je pronađena.

– Ja sam tetka Katarine Stambolić. Molim te prestani je tražiti. Živa je i zdrava. Svaki dan je u bliskom kontaktu s oba roditelja. Molimo vas da iskoristite svoje resurse kako biste stvarno pomogli nestaloj djeci u potrebi. Nije nestala. Roditelji bi se trebali sramiti korištenja sredstava kojima bi se moglo pomoći u pronalaženju djece kojoj je pomoć zaista potrebna – napisala je Darinka.

No, još uvijek nema službenih vijesti o njenom pronalasku, policija i sve nadležne službe i dalje tragaju za njom, a posljednja informacija je da je viđena u Oak Lawnu u Chicagu.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
magla
12.2 ° C
15.5 °
9.8 °
88 %
0.5kmh
100 %
Sri
21 °
Čet
19 °
Pet
23 °
Sub
25 °
Ned
26 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9268
GBP
1,1629
CHF
1,0228
CNY
0,1281
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: