7.9 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Umrla je Ena Šarac: Osječanka nije izdržala posljednju tešku operaciju

Pročitajte još:

Nakon duge bitke s bolešću, umrla je hrabra Osječanka Ena Šarac (26) koja se veći dio svoga života borila s tumorom na mozgu.

“Enica najveća i najčistija duša ovog svijeta postala je nebeski anđeo. Čuvaj svoje roditelje koji će teško ovo preživjeti. Čuvaj svoje anđele”, objavila je na Eninom profilu njezina prijateljica.

Osječanka kojoj je kao djevojčici dijagnosticiran tumor na mozgu. S opasnom bolešću borila se od 2003., a proteklih godina imala je i druge teške dijagnoze.

Cijela Hrvatska zna za Enu Šarac, djevojku koja se godinama borila s tumorom na mozgu i kralježnici, a od 2017. i s leukemijom. Ova je hrabra djevojka, kad se prikupljao novac za njeno liječenje i za Noru Šitum, svima bila poručila da novac radije uplate Nori. Simpatična i draga djevojka pokazala je više puta što znači imati veliko srce i novac za svoje liječenje često je davala i drugoj bolesnoj djeci.

Ena je 2003. godine tri puta operirana u KBC-u Rebro te se uspješno borila s bolešću, uz stalne kontrole u Zagrebu. Od rujna 2009. godine Eni se bolest počela vraćati, a terapije i operacije opet su tada postale dio Eninog života. Ova hrabra djevojka operirana je i na klinici u Bruxellesu, gdje joj je veliki dio tumora bio odstranjen, a ostatak je bilo potrebno tretirati daljim operacijama.

2013. dva dana nakon što je puštena iz bolnice zbog krvarenja u mozgu s hodalicom je otišla u Ekonomsku i upravnu školu te maturirala. U travnju je ponovno završila na operaciji glave jer joj je otkrivena bakterija MRSA.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
magla
6.9 ° C
7.7 °
5.8 °
93 %
0.5kmh
75 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
24 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: