5.5 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Sin i majka sjeli i popili svu rakiju, a onda je sin istukao majku!

Pročitajte još:

Početkom lipnja majka i sin napili su se rakije u obiteljskoj kući u Babinoj Gredi što je dovelo do groznog napada 33-godišnjaka na 57-godišnjakinju, piše Danica.

Tijekom policijske intervencije sin je napuhao čak 2,49 promila, a majka 1,80 promila alkohola u krvi. Prema nepravomoćnoj presudi sve je krenulo kada je u kući nestalo žestokog pića pa je majka rekla sinu: “Ajmo spavat, gotovo, više nema rakije”.

No, Josip to nije želio prihvatiti jer ga je taman krenulo. Odmah nakon tih riječi verbalno je napao svoju majku ne štedeći riječi.

POLICIJA GA JE UHITILA
“Lažeš, kurvo! J… ti mater”, urlao je na nesretnu majku te fizički nasrnuo na nju.

Prišao joj je i lupio joj šamar po licu, navodi se u presudi prekršajnog suda, a majka je u strahu pobjegla iz kuće. Susjedi su čuli viku i galamu te su o svemu obavijestili policiju. Sud je zaključio kako je Josip “počinio psihičko i fizičko nasilje u obitelji, i to prema majci”.

Josip je ovih dana proglašen krivim i osuđen na novčanu kaznu od 1500 kuna. No, kako je te večeri bio uhićen te je prenoćio u policijskom pritvoru, što se računa kao dva dana zatvora, kazna mu je smanjena na 900 kuna. Ako je plati u roku od 30 dana od pravomoćnosti presude, ima dodatni popust pa mora podmiriti samo 600 kuna.

Nije poznato je li se Josip žalio na presudu. Ako nije, ona je ovog časa već postala pravomoćna i izvršna. Ne zna se, također, ni u kakvom su odnosu danas sin i majka te jesu li nabavili još domaće rakije koja im je te noći brzo ‘ishlapjela’.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
sumaglica
6.3 ° C
7.6 °
4.8 °
93 %
2.1kmh
69 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
24 °
Pon
25 °
Uto
26 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: