7.9 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

Ukrajinka se usprotivila ruskom vojniku: Koji ku*ac radiš u našoj zemlji? Poginut ćeš

Pročitajte još:

Društvenim mrežama širi se snimka kojoj nije potvrđena autentičnost. Na njoj je Ukrajinka koja prilazi naoružanom ruskom vojniku u lučkom radu Heničešk na Azovskom moru. Kako se vidi na snimci koju je prenio i Daily Mail, Ukrajinka prilazi vojniku i govori mu:

– Koji ku*ac radite u našoj zemlji?!

Proderala se na vojnika u lučkom gradu Heničešk na Azovskom moru dok ju je on pokušao umiriti. Otišla je pa se vratila i poručila mu:

“Trebao bi staviti sjemenke suncokreta u svoje džepove kako bi izrasli na ukrajinskoj zemlji nakon što pogineš”, rekla mu je, prenosi Daily Mail.

Žena je na Twitteru postala senzacija, većina ju je hvalila zbog “njene iznimne hrabrosti” te joj izrazila podršku.

Rusija je rano u četvrtak napala Ukrajinu koja je proglasila ratno stanje. U jednom danu Rusi su stigli blizu Kijeva. Zauzeli su nuklearku u Černobilu i granatiraju mnoge ukrajinske gradove, uključujući Kijev gdje se vode žestoke borbe. Ukrajinci kažu da je preko 100 mrtvih s njihove strane, a preko 800 s ruske. Polcijski sat je u svim ukrajinskim gradovima, traje mobilizacija muškog stanovništva od 18-55 godina. Biden je Rusiji objavio teške sankcije, a Kijevom u petak ujutro odjekuju nove eksplozije.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
8.6 ° C
9.4 °
3.6 °
87 %
1.5kmh
0 %
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
25 °
Uto
23 °
Sri
19 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: